07 Απριλίου 2010

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...ΤΟ 1941.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ...σκουλίκια,σαλίγκαροι...αυτοί ήταν και είναι οι...κυβερνώντες!!!

Οι Έλληνες ήταν ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ΟΧΙ ηττημένοι όπως τους βολεύει να μαθαίνουν στα ελληνόπουλα!!!

Το έθνος μας οι έλληνες το 1940,41 διάλεξαν μεριές και αυτή η μεριά που διάλεξαν και η ομόψυχη απόφαση τους ήταν ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!!!, πολεμώντας εντελώς ασύμμετρα σε μια απίστευτου θάρρους εποποιία αντίστοιχη των Θερμοπυλών και του Μαραθώνα πολεμικά μεγαθήρια της εποχής όπως οι στρατοί των φασιστών, ναζιστών Ιταλίας και Γερμανίας. Νίκησαν τους πρώτους και πρόβαλαν γενναία αντίσταση στους δεύτερους που εάν δεν προδίδονταν από τους εγχώριους προδότες Γλύξμπουργκ και κάποιους στρατηγούς που αυτοκτόνησαν από τύψεις προδοσίας και από τους πάντοτε δειλούς πούστηδες Άγγλους, θα καθυστερούσε ακόμα περισσότερο και σε τεράστιο βαθμό την επέλαση του άξονος.
Η πρώτη σημαντική αντίσταση στον άξονα ήταν αυτή της Ελλάδος. Οι σύμμαχοι μας ανάφεραν το περιβόητο «οι ήρωες πολεμούν σαν έλληνες»!
Η αντίσταση συνεχίστηκε -εκτός κάποιων ατυχών εξαιρέσεων- (δοσίλογοι: που εκτελέστηκαν από τους ίδιους τους Γερμανούς στα σύνορα κατά την υποχώρηση τους) και κατά τη διάρκεια της κατοχής με σημαντικές επιτυχίες ενώ τα αντίποινα των απάνθρωπων εγκληματιών ναζιστών ήταν αμείλικτα αφήνοντας εκατομμύρια νεκρούς (κυρίως από τον άμαχο πληθυσμό) από πείνα, κακουχίες, κάψιμο πόλεων-χωριών και εκτελέσεις.
Στο τέλος του παγκοσμίου οι πάντα πούστηδες δειλοί «δήθεν σύμμαχοι» Αγγλοσάξονες (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_06.html) έχοντας ήδη προ-αποφασίσει και μοιράσει τον μεταπολεμικό κόσμο σε συμφωνία με τον Στάλιν, εφαρμόζοντας το προσφιλές τους «διαίρει και βασίλευε» και οι προδοτικές ή ηλίθιες ηγεσίες των διηρημένων πλέον ελλήνων κατάφεραν και μας έσυραν σε ένα καταστροφικότερο για εμάς σε σχέση με τον Β’ΠΠ εμφύλιο πόλεμο που στοίχησε μεγάλες καταστροφές, πόνο και εθνικό διχασμό ακόμα και μέχρι τις μέρες μας. Αντί να ανεξαρτητοποιηθεί και να ισχυροποιηθεί το έθνος μας συνέχισε με τον ένα ή άλλο τρόπο να είναι υποχείριο των μεγάλων ξένων δυνάμεων με δουλοπρεπή δάνεια, και παντός είδους εξαρτήσεις. Στα ίδια πλαίσια οι Άγγλοι σφράγισαν τις πετρελαιοπηγές Ζακύνθου που χρησιμοποιούσε ο Γερμανικός στρατός για ανεφοδιασμό κατά την κατοχή, έτσι ώστε...συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου