07 Απριλίου 2010

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ "ΝΕΤ" ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ!

Είδατε τελικά που είχαμε δίκαιο όταν σας λέγαμε οτι το ιερατείο των Εβραίων ελέγχει το χρήμα και στην πραγματικότητα οι Εβραίοι τραπεζίτες Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερ και λοιποί είναι και αυτοί απλοί διαχειριστές των χρημάτων του Εβραϊκού λαού που όπως λένε και οι σοφοί ραββίνοι του "είναι στο σύνολό του ο Μεσσίας";



Υ.Γ: Θυμηθείτε την περίπτωση ενός απο τους μεγαλύτερους τραπεζίτες όλων των εποχών, που η οικογενειακή τράπεζα που ο ίδιος ξεκίνησε είναι σήμερα μια απο τις 3 μεγαλύτερες του κόσμου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο J.P Morgan, που όταν απεβίωσε αποδείχτηκε οτι του ανήκε μόνο το 19% της εταιρείας J.P MORGAN!!! Ηταν δηλαδή απλός διαχειριστής με συμμετοχή στα κέρδη των Ρόθτσιλντ, οι οποίοι με τη σειρά τους είναι διαχειριστές μέρους της τεράστιας και μεγαλύτερης στο κόσμο περιουσίας του "περιούσιου" λαού.

Το ποιοί είναι οι κύριοι που λέει ο πρώην διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος;
Είναι οι πνευματικοί καθοδηγητές του "περιούσιου" λαού. Με τα μαύρα καπέλα, τα μαύρα σακάκια και παντελόνια και τα άσπρα πουκάμισα. Εχουν επίσης και μακριά κοτσιδάκια!!!

Πάντως σε ένα διαφωνούμε με τον κ. Χριστοδούλου. Δεν είναι ο "Θεός" τους το χρήμα. Απλά το χρήμα το χρησιμοποιούν για να κυριαρχήσουν επι των υπολοίπων εθνών.

(Και τώρα υπάρχουν πολλοί μη Εβραίοι τραπεζίτες που διαχειρίζονται εβραϊκά κεφάλαια.Υπάρχουν μέχρι και εφοπλιστές που διαχειρίζονται εβραϊκό χρήμα)

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου