26 Απριλίου 2013

Γιατί ο Χριστόφιας κινά αγωγή– «Είτε αχάπαρος, είτε βλάκας…»


Αγωγή Χριστόφια σε ΡΙΚ και Καρεκλά για τη λέξη «αχάπαρος»



Αγωγή Χριστόφια σε ΡΙΚ και Καρεκλά για τη λέξη «αχάπαρος»

Ποιες είναι οι ακριβείς φράσεις που ώθησαν τον πρώην πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, στην απόφαση να κινήσει αγωγή στο ΡΙΚ και στον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Γιάννη Καρεκλά;

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Αλήθειας» ο Δημήτρης Χριστόφιας πήρε νομικά μέτρα ζητώντας αποζημιώσεις για προφορική δυσφίμηση, λίβελο και επιζήμιο ψευδολογία,που υπουστηρίζει πως έγινε από τους εναγόμενους, στην τηελεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ «ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 2013», στις 14 Φεβρουαρίου. Ο κ. Χριστόφιας ζητά από 100 χιλιάδες Ευρώ μέχρι μισό εκατομμύριο από ΡΙΚ και Γιάννη Καρεκλά.
Τι ακριβώς, όμως, ειπώθηκε; Επειδή δεν θυμόμασταν την αναφορά αναζητήσαμε την απάντηση στο διαδίκτυο. Σύμφωνα, λοιπόν, με post της «Χαραυγής» που εντοπίσαμε στον λογαριασμό της εφημερίδας στο facebook, ο Αναστασιάδης φέρεται να είπε «ως αχάπαρος δέχθηκε το κούρεμα του ελληνικού χρέους…», ενώ ο Καρεκλάς συνέχισε στο ίδιο μοτίβο λέγοντας «είτε αχάπαρος είτε βλάκας....».
Φάνης Μακρίδης

Αγωγή στο Διευθυντή ειδήσεων του ΡΙΚ Γιάννη Καρακλά αλλά και στο ΡΙΚ, κατέθεσε ο Πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. Ο κ. Χριστόφιας ζητάει αποζημιώσεις για προφορική δυσφίμηση, λίβελο και επιζήμιο ψευδολογία, που υποστηρίζει πως έγινε από τους εναγόμενους, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ «ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 2013», στις 14 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγωγή κατατέθηκε για τη λέξη «αχάπαρος» που αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ο κ. Χριστόφιας ζητά από 100 χιλιάδες Ευρώ μέχρι μισό εκατομμύριο από ΡΙΚ και Γιάννη Καρεκλά.

AGOGI 3

AGOGI 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου