26 Απριλίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Μήνις Αχιλλέως στο MEGA TV της Κύπρου!



Γεωργαντζάς.jpg
Δεν είναι θυμωμένος μόνος του ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας. Επίσης φαίνεται να είναι θυμωμένη και η Ευρωβουλευτής της Κύπρου Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Ή μήπως δεν έχει θυμώσει όλος ο ελληνικός μας κόσμος στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με την εμμονή της τυραννικής επιβολής της λιτότητος, η οποία αντιτίθεται στην Αφθονία, που είναι ένα αξιακό-σύστημα πυλών του ελληνικού μας πολιτισμού; Γιατί από το αυτονόητο που είναι, πρέπει να γίνεται ένα πολιτικό αίτημα ο αρμόδιος ΘΕΣΜΙΚΟΣ έλεγχος και η ρευστοποίησις των πολλαπλών πατριωτικών προσφορών χρηματιστικής του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα, προς τον ελληνικό λαό της Ελλάδος και της Κύπρου; 



Όντως πρέπει να νικήσουμε αυτήν την μάχη του εθνο-απελευθερωτικού μας πολέμου στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Όντως πρέπει να πετύχουμε όμως, όπως πολύ σωστά το θέτει ο Βασίλης Βιλιάρδος υπό τον τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ»: 

«Για να... πετύχουμε... χρειάζεται η συλλογικότητα και η συνεργασία όλων μαζί, απέναντι στον κοινό εχθρό - ανεξαρτήτως κομμάτων, κοινωνικών τάξεων, πολιτικών πεποιθήσεων κ.ο.κ. Εάν δεν ενωθούμε όλοι μαζί και αν δεν διώξουμε τους εισβολείς από την πατρίδα μας, το γρηγορότερο δυνατόν, δεν υπάρχει μέλλον - ενώ κάτι τέτοιο προϋποθέτει φυσικά την «αφύπνιση» μας και την άμεση, έγκαιρη διακοπή της σιωπής των αμνών που βασιλεύει (http://viliardos.org/2013/04/14/συλλογικοτητα/). 

MEGA TV Κύπρος: Αντιγόνη Παπαδοπούλου, Αρτέμιος Σώρρας και Παύλος Μυλωνάς, στις 26.04.2013. 
http://www.youtube.com/watch?v=Eyl2pQVRHoU. 



Νυν υπέρ πάντων ο των ελευθέρων μας πατρίδων αγών! 

Νίκος Γεωργαντζάς 
Αντιπρόεδρος 
Συμβουλευτικός Οργανισμός ΕΙ-END (ΕΙ-END NATIONAL DEBT: http://ei-end.org/)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου