21 Ιουνίου 2013

(ΗΧΟΣ) ΕΔΩ ΕΡΤ – ΕΔΩ ΕΡΤ. MΟΛΩΝ ΛΑΒΕ H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

apantisi pospert

(ΗΧΟΣ) ΕΔΩ ΕΡΤ – ΕΔΩ ΕΡΤ. MΟΛΩΝ ΛΑΒΕ H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

Στο υπουργείο οικονομικών απαντάμε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ έχει ως εξής:
«Στο υπουργείο οικονομικών απαντάμε! Μολών λαβέ! -Οι εντολές εκκένωσης του Ραδιομεγάρου από αυτούς που παρανομούν, παραβιάζουν κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου, που φοβούνται τη δημοκρατία, που φοβούνται τη νομιμότητα, είναι βία για να παραιτηθούμε! Είναι βία για να μας γονατίσουν!
Είναι βία για να μας τρομάξουν! Απαντάμε, πιστοί στις επιταγές της συνείδηση μας και με υψηλό αίσθημα καθήκοντος, συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία! Καταπατούνται βάναυσα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα και η δημοκρατία . Οι εργαζόμενοι δεν επιτρέπουν σε κανένα να τους εκπροσωπούν και να τους διαπραγματεύονται! Θέλουν να παραδειγματίσουν όλους τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα, ότι κατάφεραν να βρουν τη μέθοδο ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ στο δημόσιο , να προσθέσουν κι άλλους στην ανεργία που αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς! θέλουν να ισοπεδώσουν τη δημοκρατία κάθε έννοια εργατικού δικαίου!
Απαντάμε: Η δικομματική πλέον Κυβέρνηση, με τον αυταρχισμό δεν θα μας τρομοκρατήσει! Δουλεύουμε για τη δημόσια ΕΡΤ, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία! Δεν σταματάμε τον αγώνα αν δεν ανοίξει όλη η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα, χωρίς καμιά απόλυση, χωρίς καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων.
Η νομική υπηρεσία θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα! Οι ίδιοι που διόρισαν τις διεφθαρμένες διοικήσεις, οι ίδιοι που μετέτρεψαν σταδιακά τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση σε κρατικό μηχανισμό κυβερνητικής προπαγάνδας, παρουσιάζονται ως οι αδιάφθοροι που θα επιβάλλουν τη διαφάνεια, σβήνοντας την ΕΡΤ Η σιωπή της ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!
Καλούμε όλους που συμπαραστέκονται στον αγώνα μας εδώ στο ραδιομέγαρο κάθε ώρα, κάθε μέρα Απαιτούμε να αποκατασταθεί το δικαίωμα του λαού ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο αγώνας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας είναι θέμα επιβίωσης του λαού! ΕΔΩ ΕΡΤ! ΕΔΩ ΕΡΤ! ΠΟΜΠΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ».
Νωρίτερα ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στην ΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης είχε δηλώσει πως οι εργαζόμενοι αρνούνται να δεχθούν την καταπάτηση των θεμελιωδών εργασιακών τους δικαιωμάτων καθώς και ότι η νομική τους υπηρεσία ετοιμάζει εξώδικα για να απαντήσει στα όσα υποστηρίζει ο κ. Στουρνάρας.
Παράλληλα, μέσω ανάρτησής τους στο Facebook οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν τους πολίτες σε περιφρούρηση του κτιρίου.
Ακούστε την απάντηση των εργαζομένων που καλεί ολο τον κόσμο να τους συμπαρασταθεί αύριο στις 12 στο κτίριο της  Μεσογείων  Click στην παρακάτω εικόνα
Windows+Media+Player+1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου