19 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ...ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ...ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!

χωρίς σχόλιαΠλάτων Πισατίδης | 19/2/2014 18:06

Γιάννης Καλογερόπουλος 

Ο ΤΑΧΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ [ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ] ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΡΟΚΟΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ ΚΟΝΟΜΑ !! ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !!! Ο ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΜΙΟΣ !!! ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ 5000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ !! ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ !!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝ@@@@Α ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ !!!!
  .. 
ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;


ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ...ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9DOoHjF2uV0

Ευάγγελος Καρποδίνης

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ. ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ.
ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
ΚΑΤΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ;;;


ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Άρθρο 10

Υποχρεώσεις και Δικαιώματα Δημοτικών Συμβούλων

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν υποχρέωση να μετέχουν σε όλες τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και να ενημερώνουν σε περίπτωση απουσίας τους τον Πρόεδρο. Έχουν υποχρέωση να μετέχουν σε όλα τα όργανα και τις επιτροπές, στις οποίες τους έχει εκλέξει το συμβούλιο, και να εκτελούν τα καθήκοντά που τους έχουν ανατεθεί με επιμέλεια.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος εκφράζει τη γνώμη του και ψηφίζει με απόλυτη ελευθερία, αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών και κατοίκων του δήμου. Μεριμνά κατά την άσκηση των καθηκόντων του για την τήρηση των αρχών της νομιμότητας, της διαφάνειας, της αποδοτικότητας και της χρηστής διοίκησης.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος οφείλει να εξοφλεί τυχόν οφειλή του προς το Δήμο ή τα νομικά του πρόσωπα κατά τις διατάξεις του άρθρου 30 ΚΔΚ μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών, αφότου κατέστη οριστική η βεβαίωση της οφειλής και έλαβαν γνώση αυτής.
Αν ένας Σύμβουλος απουσιάζει αδικαιολόγητα από τρεις (3) συνεχείς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ο Πρόεδρος οφείλει να ενημερώσει για αυτό το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας, ο οποίος μπορεί να τον θέσει σε αργία με απόφαση του και, σε περίπτωση υποτροπής, να τον κηρύξει έκπτωτο.
Αν ένας Σύμβουλος δεν εκτελεί τις υποχρεώσεις του για διάστημα που υπερβαίνει τους τρεις (3) συνεχείς μήνες μέσα στο έτος, χωρίς την άδεια του δημοτικού συμβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας τον κηρύσσει έκπτωτο.
Δημοτικός Σύμβουλος δεν μπορεί να μετάσχει στη συζήτηση ενός θέματος ή στην κατάρτιση λήψης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου ή να συμμετέχει σε γνωμοδοτικά συλλογικά όργανα, τα οποία γνωμοδοτούν για θέμα που θα εισαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο, εφόσον ο ίδιος ή συγγενής του έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας έχει υλικό ή ηθικό συμφέρον. Ο Δημοτικός Σύμβουλος στην περίπτωση αυτή έχει υποχρέωση να ενημερώσει το σώμα για το κώλυμα αυτό και να απέχει τόσο κατά τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος όσο και κατά τη λήψη της απόφασης. Σε διαφορετική περίπτωση η απόφαση είναι άκυρη. Ο Σύμβουλος που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση διαπράττει σοβαρή παράβαση καθήκοντος και τιμωρείται με την ποινή της αργίας, σύμφωνα με τα άρθρα 142 και 143 του ΚΔΚ.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν γνώση, τουλάχιστον μία ημέρα πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όλων των εισηγήσεων και των στοιχείων που αφορούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να καταθέτουν γραπτές ερωτήσεις, προς το Δήμαρχο ή τον αρμόδιο, ανάλογα με το θέμα, Αντιδήμαρχο, οι οποίες απαντώνται εγγράφως ή προφορικώς εντός μηνός.
Δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι αντιδήμαρχοι, μέλη δημαρχιακής επιτροπής, πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων των δημοτικών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή επιχειρήσεων ΟΤΑ ή Συνδέσμων οφείλουν, κάθε χρόνο, κατά το διάστημα της θητείας τους και για τρία χρόνια μετά τη λήξη της να υποβάλλουν στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου δήλωση περιουσιακής κατάστασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3213/ 2003.


ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ...ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!

Ο Τόνυ Μπλέρ (τραπεζίτης της Νότιας Αμερικής) ήθελε να δανείσει Δήμους χωρίς να έχει λεφτά | ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ 

ΒΕΒΑΙΩΣ Ο...ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ ΕΧΑΙΡΕ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ...
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ...
ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ...
ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ... ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ!!!
ΑΥΤΟΝ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,... "ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ;"...
ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ... ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!
ΚΑΘΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!!!



ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,... ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!




ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΤΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...




ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ




ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ !! !!  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ !!!! 
->ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ !! 
->ΑΤΟΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!!!!
->ΑΤΟΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ !! 
->ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ !!! 
->ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ !!! 
->ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ !! 
->ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ. !! . 
->ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ [ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ] ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!! 
->ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !! 
->ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ [ΡΕΥΜΑΤΟΣ ] ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ !! 

<-ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!
<-ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!
<-ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ !!!!
<-ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!! 
<-ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!! ΟΥΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!
.............................................................................

ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ (για όσους δεν έστειλαν ακόμα) ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ των ΔΗΜΩΝ


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

viewer.png
viewer (1).png
viewer (2).png

ΔΟΚΤΩΡ E. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ-END ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου